Am mai povestit cândva despre atelierele mele de gătit cu copii. Abia de curând mi-am dat seama cât de mult mi-au lipsit. Mi-a lipsit, cred, contactul direct cu oamenii. Cu bucuria naturală a celor care vin cu atâta deschidere să învețe lucruri noi în bucătărie. E tare frumos să meșteresc rețete la mine acasă și să coc tone de cookies în laborator, dar e și mai palpitant când am și priviri directe în ochi și multe întrebări de la niște oameni (mai mici sau mai mari) în timp ce gătesc.
Atelierele de tarte (ținute două sâmbete la rând la Aroma Kitchen & Lab) au fost revenirea mea la lecțiile de gătit cu adulți și/ sau copii, care vor să descopere și să învețe: rețete, tehnici și idei noi.
Am avut emoții, m-am bucurat mult de experiență și am învățat, la rândul meu, câteva lecții. Una a fost aceea că oricât de pregătit ai fi tu în cap și pe hârtie, tot nu poți să prevezi tot. Cum ar fi, de exemplu, centrala care s-a stricat chiar înaintea cursului. Primul atelier l-am încălzit mai mult de la cuptor, dar chiar și așa tot ne-am simțit bine. (Să mai zic încă o dată cât de mult le mulțumesc celor care au rămas și au lucrat în condițiile date? Mai zic! Mulțumesc ) Și aș mai pune pe lista de lecții învățate unele detalii ce țin de organizare, aprovizionare, timpi sau cuptoarele pe care nu le cunoști foarte bine.
Dincolo de emoții și neprevăzut am adunat însă foarte multă energie pozitivă și știu sigur că voi mai repeta experiențe ca astea. Voi fi aici și le voi anunța din timp.
1 Comment
Noi multumim! A fost tare dragut! Si mai vrem